Yaşam

Nagihan ile Sahra kavga etti! Acun Ilıcalı öfkeden çılgına döndü

TV8’de yayınlanan Survivor 2024 All Star’ın dün akşamki bölümünde dokunulmazlık oyunu sırasında Nagihan ile Sahra arasında kavga çıktı. Sahra’nın özel hayatıyla ilgili herhangi bir şey söylemesini engelleyen Nagihan, yarışmacıya saldırdı. Yaşanan kargaşanın ardından yapılan toplantıda Acun Ilıcalı ile Nagihan arasında gerginlik çıktı. Acun Ilıcalı’nın sözlerine yanıt veren Nagihan kürsüye çıkarak, “Gerekirse giderim” dedi.

“KIRMIZI ÇİZGİMDİ, YAPMAM GEREKENİ YAPTIM”

Mecliste Acun Ilıcalı’nın başına gelenleri anlatan Nagihan Karadere, şunları söyledi: “Acun Bey, siz sadece burada olanları duydunuz. Dışarıda yaşananlardan haberiniz yok. Biz hiçbir zaman özel hayatımızı buraya getirmedik. Sahra’yla ben de olaylar yaşadık. geçmiş… Ta ki erkekler dokunulmazlık oyununda son kez yer aldığım zamana kadar.” , bana atıfta bulundu. Ertesi gün gidip sordum. Ne dediğini duydum. O kapıyı açtı. Kendilerinin bunu yapması normal, biz tepki verdiğimizde alışılmadık bir durum mu yaşıyoruz? Bu benim kırmızı çizgimdi, buraya yarışmak için geldim. Ancak bu arkadaş kelimeleri veya kelimeleri hiç anlamıyor. “Yapmam gerekeni yapmak zorundaydım. Neden özel hayatımı buraya getiriyorlar? Öyle olsa bile Nagihan zaten normal olamaz.”

“O KIZ BU DİLİ ANLIYORDU, BEN BAŞKA BİR ŞEKİLDE SESSİZ OLAMAZDIM”

“Beni diskalifiye etmek için her yolu deniyorlar. Ben birdenbire patlamadım. Ve her şeyi kabul etmeye hazırım. Ben de kendimi kaybettim, benim de hatam var. Ama ben bu suçu birdenbire işlemedim. Sahra gösteriş yapmak için insanlarla dalga geçiyor. Bilmiyorsun, bilmediğin için de bu işin suçlusu benim.” Görüyorsun, yanılıyorum. Bir anda patlamadım. O kız bu dilden anlardı, yoksa onu susturamazdım. Bahis farklı yerlere gitmeden önce yılanın kafasını ezmek zorunda kaldım. Ben her şeye razıyım. İsterseniz beni ortadan kaldırın, isterseniz cezalandırın. Ben kimseye sebepsiz yere bulaşmam. Canım sıkkın. “Ah… Hedef benim. Kendimi kaybettim ve tamamen yanılıyorum.”

ACUN ILICALI: ÇİRKİN DAVRANIŞLARINI MEŞRU OLAMAZSINIZ

Sahra Işık ada yönetim kuruluna katılmazken, Acun Ilıcalı Nagihan Karadere’ye 2 ödüllü oyundan men cezası verdi.

midyat-haber.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu